Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Νίκαια: Έκλεψαν κούνιες από παιδική χαρά – «Δεν πρόκειται να ανεχθούμε τέτοιες συμπεριφορές» λέει ο δήμαρχος
Νίκαια: Έκλεψαν κούνιες από παιδική χαρά – «Δεν πρόκειται να ανεχθούμε τέτοιες συμπεριφορές» λέει ο δήμαρχος

Νίκαια: Έκλεψαν κούνιες από παιδική χαρά – «Δεν πρόκειται να ανεχθούμε τέτοιες συμπεριφορές» λέει ο δήμαρχος



Μια σοβαρή περίπτωση κλοπής σημειώθηκε στην παιδική χαρά «Πευκώνας» στην οδό Αναλήψεως στη Νίκαια, λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση της ανακατασκευής της. Όπως αποκαλύφθηκε, άγνωστοι έκλεψαν τις κούνιες από τον χώρο, αφήνοντας πίσω μόνο τα σίδερα που στήριζαν τα καθίσματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Νίκαιας, η ενέργεια αυτή συνιστά όχι μόνο βανδαλισμό αλλά και κλοπή δημόσιας περιουσίας, αποστερώντας από τα παιδιά της περιοχής ένα από τα βασικά παιχνίδια που προσφέρει η παιδική χαρά. Ο Δήμος έχει προχωρήσει σε αναφορά του περιστατικού στις αρμόδιες Αρχές και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες αντικατάστασης του εξοπλισμού.

Ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη, Κωνσταντίνος Μαραγκάκης, εξέφρασε την απογοήτευσή του για το περιστατικό, δηλώνοντας ότι η παιδική χαρά ανακαινίστηκε πρόσφατα με φροντίδα και σεβασμό προς τα παιδιά και τους γονείς της περιοχής. Τόνισε ότι δεν θα ανεχθούν τέτοιες συμπεριφορές και κάλεσε τους δημότες να συνεργαστούν για την προστασία των δημόσιων χώρων.

Ο Δήμος υπενθυμίζει ότι κάθε πράξη φθοράς ή κλοπής σε δημόσιες υποδομές έχει νομικές συνέπειες και ζητάει από τους πολίτες επαγρύπνηση και άμεση αναφορά παρόμοιων περιστατικών. Η πληροφορία προέρχεται από το NewsIT.gr.

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]