Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Βόρεια Ελλάδα > “Planet Be”: Συζήτηση για το “Περιβάλλον και την Αναπαραγωγική Ηλικία” στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης
“Planet Be”: Συζήτηση για το “Περιβάλλον και την Αναπαραγωγική Ηλικία” στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης

“Planet Be”: Συζήτηση για το “Περιβάλλον και την Αναπαραγωγική Ηλικία” στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης



Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ3, η Κλινική Γονιμότητας Embryolab διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Περιβάλλον και Αναπαραγωγική Υγεία» την Τρίτη 17 Ιουνίου 2025, στις 7 μμ, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Planet Be” που εστιάζει στη σύνδεση μεταξύ περιβάλλοντος και της ικανότητάς μας να δημιουργούμε και να μεγαλώνουμε υγιείς οικογένειες.

Ο Δρ. Νίκος Χριστοφορίδης, Κλινικός Διευθυντής της Embryolab και Επιστημονικός Συντονιστής της δράσης, υπογράμμισε ότι το περιβάλλον έχει άμεση επίδραση στη γονιμότητα. Αναφέρθηκε σε προϊόντα καθημερινής χρήσης, όπως αρώματα και αποσμητικά, που μπορεί να λειτουργούν ως ενδοκρινικοί διαταράκτες λόγω επιβλαβών ουσιών που περιέχουν. Οι επιπτώσεις αυτών των ουσιών μπορεί να εμφανιστούν μακροπρόθεσμα, με πιθανές συνέπειες που επεκτείνονται ακόμη και σε επόμενες γενιές.

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]