Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Βόρεια Ελλάδα > Μια Θεσσαλονικιά δημιούργησε το Ελληνικό Netflix

Μια Θεσσαλονικιά δημιούργησε το Ελληνικό Netflix

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email



Η 27χρονη Δάφνη Μπεχτσή εντόπισε ένα κενό στην αγορά του θεάματος και δημιούργησε την ελληνική streaming πλατφόρμα Cinobo στην εποχή της καραντίνας

«Ή τώρα ή ποτέ»: αυτό σκέφτηκε η 27χρονη Δάφνη Μπεχτσή από τη Θεσσαλονίκη όταν αποφάσισε να αφήσει τις διδακτορικές σπουδές στη Βιολογία που έκανε στη Σκωτία και να επιστρέψει στην Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό της.

Μεγαλωμένη σε μια οικογένεια που είχε σχέση με τον κινηματογράφο, η Δάφνη είχε αναπτύξει από μικρή αγάπη για την 7η τέχνη ενώ ζώντας στη Θεσσαλονίκη ήρθε από νωρίς σε επαφή με τη μαγεία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου και του ανεξάρτητου σινεμά. Βλέποντας το τελευταίο διάστημα το κινηματογραφικό τοπίο να αλλάζει σημαντικά με τη δυναμική είσοδο πλατφορμών όπως το Netflix, κατάφερε να εντοπίσει ένα σημαντικό κενό στην αγορά. «Υπάρχει κενό στο κομμάτι του on demand στον ανεξάρτητο κινηματογράφο. Είχα την ευκαιρία να πάω σε μεγάλα φεστιβάλ όπου είδα πολλές ταινίες που ήθελα να τις προτείνω σε φίλους αλλά δεν το έκανα γιατί ήξερα ότι δεν θα μπορούσαν να τις βρουν για να τις δουν», αναφέρει η ίδια μιλώντας στη Voria.gr.

Διαβάστε τη συνέχεια στο voria.gr

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]