Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Βόρεια Ελλάδα > Ν.Κεραμέως: Πανελλαδικές και σχολεία ανάλογα με τις εισηγήσεις του κ Τσιόδρα – Μειώνεται η ύλη των Εξετάσεων

Ν.Κεραμέως: Πανελλαδικές και σχολεία ανάλογα με τις εισηγήσεις του κ Τσιόδρα – Μειώνεται η ύλη των Εξετάσεων

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email



«Το θέμα του χρόνου διεξαγωγής των Πανελλαδικών εξαρτάται αποκλειστικά από τις εισηγήσεις του Σωτήρη Τσιόδρα ανέφερε σήμερα η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως ξεκαθαρίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο μόνος τρόπος να γίνουν οι εξετάσεις το Σεπτέμβριο είναι να το πει ο κ. Τσιόδρας.

Σταθερή επιδίωξη μας είναι να γίνουν Ιούνιο – Ιούλιο είπε ακόμα η υπουργός Παιδείας μιλώντας στο Μega και επανέλαβε ότι τις επόμενες μέρες ανακοινώνεται η μείωση της ύλης των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Αναλυτικότερα, σχετικά με το αν θα ανοίξουν τα σχολεία πριν το καλοκαίρι, η κ. Κεραμέως απάντησε ότι «δεν έχω αντίθετη αντίθετη ένδειξη. Έχουν ακουστεί διάφορες απόψεις. Με τον κ. Τσιόδρα μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο. Είναι νωρίς ακόμα να κάνει κανείς προβλέψεις. Αυτός ο μήνας είναι ο πιο κρίσιμος. Φτάνει ένα μικρό παραστράτημα για να χαθούν όλες οι προσπάθειες. Θέλει ακόμα περισσότερη συμμόρφωση για τον Απρίλιο, ώστε να αποδώσουν τα μέτρα. Η εικόνα είναι αισιόδοξη. Για αυτό λέμε ότι σταθερή επιδίωξή μας είναι οι Πανελλαδικές να γίνουν όσο πιο κοντά γίνεται στις καθιερωμένες ημερομηνίες, δηλαδή Ιούνιο – Ιούλιο».

Διαβάστε τη συνέχεια στο karfitsa.gr

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]