Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 1-1: Γκέλα με αυτογκόλ

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 1-1: Γκέλα με αυτογκόλ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email



Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κάνει το 2/2 στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας προβλήματα στο ματς με τον Ατρόμητο, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1.
Ο «Δικέφαλος» βρήκε απέναντί του έναν καλά στημένο Ατρόμητο  και παρά το γεγονός ότι ευτύχησε να προηγηθεί με 1-0 με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που ξεκίνησε βασικός σήμερα, «πληγώθηκε» από το αυτογκόλ του Μιχάι και δεν κατάφερε ποτέ να βρει ένα δεύτερο γκολ, που θα του έδινε τη νίκη.

Οι «ασπρόμαυροι» έμειναν στο 1-1 με τον Ατρόμητο σε ένα μέτριο βράδυ και πλέον, πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με την Κράσνονταρ, έχοντας μπροστά τους 3 ημέρες προετοιμασίας, ξεπερνώντας την πρώτη γκέλα της σεζόν.

Νέα πρόσωπα από τον Φερέιρα

Ήταν δεδομένο ότι ο Αμπέλ Φερέιρα θα προχωρούσε σε ένα φρεσκάρισμα σήμερα, με δεδομένο ότι ακολουθεί και το παιχνίδι με την Κράσνονταρ το βράδυ της Τρίτης, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αφήνει εκτός ενδεκάδας παίκτες που είχαν μεγάλη επιβάρυνση από το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Ο Ζίβκοβιτς ήταν στο τέρμα και οι τρεις στην άμυνα ήταν οι Μιχάι, Μιχαηλίδης και Βαρέλα, με τους Εσίτι και Σβαμπ στη μεσαία γραμμή. Ο Μπίσεσβαρ είχε τη δεξιά πλευρά, ο Γιαννούλης την αριστερή και οι Τζόλης, Α. Ζίβκοβιτς και Σφιντέρσκι ήταν στην επίθεση.

Δυσκολεύτηκε να βρει διαδρόμους

Ο ΠΑΟΚ δεν έβγαλε ενέργεια στο ξεκίνημα του αγώνα και δυσκολεύτηκε αρκετά να βρει διαδρόμους κόντρα στον καλά στημένο, Ατρόμητο, με τον Εσίτι να απειλεί για πρώτη φορά την εστία του Γιαννιώτη στο 12ο λεπτό με το σουτ του να περνάει άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Σφιντέρσκι προσπάθησε να γίνει επικίνδυνος εντός περιοχής, με τον γκολκίπερ του Ατρομήτου να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που είχε καλύτερο πρόσωπο στο παιχνίδι από το cooling break και μετά, με τους φιλοξενούμενους να κρατούν τον ΠΑΟΚ μακριά από την εστία του Γιαννιώτη, με τους παίκτες του Φερέιρα να μην καταφέρνουν να απειλήσουν ουσιαστικά και το ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς μεγάλες φάσεις και γκολ.

Από εκεί που σταμάτησε ο Ζίβκοβιτς

Οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος, με τον Γιαννιώτη να λέει εντυπωσιακά «όχι» στον Τζόλη στο 51′, ωστόσο η… απάντηση του Ατρόμητου ήταν άμεση, με τον Κιβρακίδη να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του Ζίβκοβιτς. Στο 56′ ο Γιακουμάκης πλάσαρε άουτ σε κενή εστία κι ένα λεπτό μετά, ο Ζίβκοβιτς «τιμώρησε» τους φιλοξενούμενους.



Ο Σέρβος συνδυάστηκε άψογα με τον Γιαννούλη, αυτός έκανε το γύρισμα και ο Ζίβκοβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με δυνατό σουτ, ανοίγοντας το σκορ στην Τούμπα. Ο Ατρόμητος έψαξε την άμεση αντίδραση, με τον Ζίβκοβιτς να σταματάει τον Γιακουμάκη και τον Ραμπέγιο να χάνει σπουδαία ευκαιρία.

Ο Αμπέλ Φερέιρα ανακάτεψε την τράπουλα, έριξε στη μάχη τους Πέλκα και Κούτσια, αλλά ο Ατρόμητος βρήκε το γκολ που έψαχνε μέσα από ένα αυτογκόλ. Στο 77ο λεπτό, ο Ενσικουλού έκανε ένα παράλληλο γύρισμα από τα δεξιά στην περιοχή κι ο Μιχάι στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πέρασε στο παιχνίδι και τους Κρέσπο, Νινούα και Βρακά, ο ΠΑΟΚ έψαξε το δεύτερο γκολ που θα του έδινε το τρίποντο, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει κάποια ουσιαστική φάση, με το 1-1 να παραμένει μέχρι και το φινάλε.

Οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να αφήσουν άμεσα πίσω τους το σημερινό παιχνίδι και να… γυρίσουν τον διακόπτη, καθώς την Δευτέρα η ομάδα θα αναχωρήσει με προορισμό τη Ρωσία, για το μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης με την Κράσνονταρ, συνεχίζοντας αυτή τη σειρά αγώνων σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (86’ Βρακάς), Μιχάι, Βαρέλα (81’ Κρέσπο), Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι (81’ Νινούα), Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης (72’ Πέλκας), Σφιντέρσκι (72’ Κούτσιας)

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Σάλομον, Χαρίσης (73’ Ούμπιδες), Τομάσεβιτς (83’ Νάτσος), Γιακουμάκης (73’ Ενσικουλού), Ραμπέγιο (88’ Μουνίθ), Μανούσος (46’ Κωτσόπουλος)

Πηγή:paok24.com

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]