Αρχική > Slider > ΠΑΟΚ: Η συγκινητική δωρεά φίλου του Δικεφάλου

ΠΑΟΚ: Η συγκινητική δωρεά φίλου του Δικεφάλου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
emailΟ Γιαννάκης είναι ένας εκ των πλέον πιστών φίλων του ΠΑΟΚ, με τη δωρεά που έκανε για την αγαπημένη του ομάδα να συγκινεί τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

ΟΓιαννάκης είναι ένας από τους πλέον φανατικούς φίλους του ΠΑΟΚ, πάντα εκεί στη θέση του στην PAOK Sports Arena, παρακολουθεί τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας. Την στιγμή που τα γήπεδα παραμένουν κλειστά για τους φιλάθλους, κι εκείνος περιμένει καρτερικά για επιστροφή στις επάλξεις, ο Γιαννάκης δεν δίστασε να συνδράμει οικονομικά προκειμένου ο ΠΑΟΚ να ξεφύγει από τα οικονομικά προβλήματα που τον ταλανίζουν.

«Σας παρακαλώ πολύ να δεχθείτε ταπεινά το ποσό των 100€. Τα δίνω μέσα από την καρδιά για ενίσχυση της ομάδας μας. Και εύχομαι καλές επιτυχίες σε όλα. Με αγάπη ο πιο ένθερμος και «αγνός» ΠΑΟΚτζης» ανέφερε στο μήνυμά του ο Γιαννάκης, για να ακολουθήσει αυτό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, όπως δημοσιοποιήθηκε στα social media του Δικεφάλου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, κείμενο

Αναλυτικά:

Βιώνουμε μία πολύ ιδιαίτερη κατάσταση εδώ και έξι μήνες. Όλοι μας. Το ότι μας έχει λείψει το μπάσκετ, η αγωνιστική δράση και φυσικά το γήπεδο, είναι δεδομένο και ισχύει για όλους. Υπάρχουν όμως και ορισμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ, για τους οποίους αυτά τα περιοριστικά μέτρα και η αδυναμία να έρθουν στο γήπεδο, είναι ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ και το γήπεδο είναι, για πολύ συγκεκριμένους λόγους, το οξυγόνο τους. Αυτό που τους δίνει δύναμη, την οποία με τη σειρά τους και με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τη μεταφέρουν σε όλους εμάς.

Όπως ακριβώς ο Γιαννάκης μας. Περιμένει καρτερικά τη στιγμή που θα έχει ξανά τη δυνατότητα να έρθει στο γήπεδο. Να μπει στο PAOKSports Arena, να δει τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ. Όπως όλοι βεβαίως… Δεν μένει όμως αδρανής. Είναι κοντά στην ομάδα, την στηρίζει, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Με μία κίνηση που είναι συμβολική και ταυτόχρονα γεμάτη δύναμη, πάθος και αγάπη για τον ΠΑΟΚ.

Και κάπως έτσι, μπήκαμε με πολύ έντονα συναισθήματα σε αυτή την εβδομάδα, που θα μας βάλει (πιστεύουμε…) σε αγωνιστικούς ρυθμούς και πάλι μετά από μισό και πλέον χρόνο. Με την ευχή να είμαστε σύντομα και πάλι όλοι μαζί, στηρίζουμε την ομάδα μας με κάθε τρόπο!

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο egnatianews@gmail.com