Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στον Πύργο -Αυτοκίνητο τράκαρε με νταλίκα [εικόνες]

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στον Πύργο -Αυτοκίνητο τράκαρε με νταλίκα [εικόνες]

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email



Την τελευταία του πνοή άφησε στην άσφαλτο τα χαράματα του Σαββάτου, 26χρονος από τον Πύργο, που συγκρούστηκε με νταλίκα.

Ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση που το αυτοκίνητο μάρκας «Daewoo Matiz» έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ πολλά κομμάτια του διασκορπίστηκαν σε μεγάλη απόσταση. Άμεσα έφτασαν στο σημείο του συμβάντος ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ που αφού απεγκλώβισαν το θύμα, το μετέφεραν στο Νοσοκομείο Πύργου. Ο θάνατός του όμως ήταν ακαριαίος.


Η νταλίκα που ενεπλάκη στο ατύχημα Φωτογραφία: PatrisNews
Σύμφωνα με μαρτυρίες που καταγράφει το PatrisNews το αυτοκίνητο του 26χρονου είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα και ύστερα από αλλεπάλληλες προσπέρασεις, έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στην νταλίκα που είχε κατεύθυνση προς Πάτρα, την αντίθετη από εκείνον.

ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική στο σημείο .Φωτογραφία: PatrisNews
Όπως τόνισε ο σοκαρισμένος οδηγός της νταλίκας, είδε το όχημα να έρχεται προς τα πάνω του και προσπάθησε να το αποφύγει, βγαίνοντας εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε έναν στύλο της ΔΕΗ τον οποίο και κατέστρεψε.


Το αυτοκίνητο στο οποίο άφησε την τελευταία του πνοή ο 26χρονος Φωτογραφία: PatrisNews
Αξίζει να αναφερθεί πως σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, στο τροχαίο ενεπλάκη τουλάχιστον ένα ακόμη όχημα, ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε γρήγορα τον χώρο του δυστυχήματος.
Πηγή: iefimerida.gr 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]