Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Βόρεια Ελλάδα > The Comic Con: Η μεγαλύτερη διοργάνωση υπερ-ηρώων της Ελλάδας επιστρέφει τον Μάιο στη ΔΕΘ
The Comic Con: Η μεγαλύτερη διοργάνωση υπερ-ηρώων της Ελλάδας επιστρέφει τον Μάιο στη ΔΕΘ

The Comic Con: Η μεγαλύτερη διοργάνωση υπερ-ηρώων της Ελλάδας επιστρέφει τον Μάιο στη ΔΕΘ



Το The Comic Con, μία από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις για τους λάτρεις των κόμικς και της ποπ κουλτούρας στην Ελλάδα, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 9 έως τις 11 Μαΐου 2025. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στους χώρους του Συνεδριακού Κέντρου «Ι. Βελλίδης» και στο Περίπτερο 6 της ΔΕΘ-Helexpo, καλύπτοντας πάνω από 6.000 τετραγωνικά μέτρα.

Η φετινή διοργάνωση θα έχει καλεσμένο την ηθοποιό Marina Sirtis, γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά Star Trek: The Next Generation. Παράλληλα, η International Guest Area θα φιλοξενήσει σημαντικούς καλλιτέχνες της παγκόσμιας σκηνής των κόμικς και της λογοτεχνίας, όπως ο Kevin J. Anderson, o Massimo De Vita, ο John Jackson Miller και ο πολυβραβευμένος Salvador Larroca, μεταξύ άλλων.

Επιπλέον, τιμώμενος voice actor θα είναι ο Κώστας Αποστολίδης, με καριέρα που περιλαμβάνει πάνω από 150 ρόλους. Η εκδήλωση θα διαθέτει πολλά panels, προβολές και ειδικά events, ενώ θα συμμετέχουν πάνω από 160 Έλληνες δημιουργοί.

Οι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για την εκδήλωση με κόστος €10 για την ημερήσια είσοδο και €18 έως €20 για το τριήμερο. Η είσοδος είναι ελεύθερη για παιδιά έως 8 ετών και άτομα με ειδικές ανάγκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ3, η εκδήλωση φιλοδοξεί να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες της και να μεταμορφώσει τη Θεσσαλονίκη σε κέντρο της υπερ-ηρωικής και της ποπ κουλτούρας.

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]