Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Plus > gossip > Viral βίντεο: Δασκάλα δείχνει τον τρόπο να γίνει πιο άνετη η μάσκα -Με ένα και μόνο αντικείμενο

Viral βίντεο: Δασκάλα δείχνει τον τρόπο να γίνει πιο άνετη η μάσκα -Με ένα και μόνο αντικείμενο



Η μάσκα θα είναι το απαραίτητο αξεσουάρ μαθητών και εκπαιδευτικών στα σχολεία.

Οι ειδικοί εξηγούν ότι η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη για την προστασία της δημόσιας υγείας, γι’ αυτό και κρίνεται απαραίτητη στα σχολεία. Η δασκάλα Αντζι Μάντεν, πριν από λίγο καιρό, μοιράστηκε ένα τιπ σχετικά με τη μάσκα και κατάφερε να γίνει viral.

Στο βίντεο η Μάντεν εξηγεί ότι καθώς έκανε τις αγορές της στο Amazon, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, είδε ένα μικρό προϊόν με κενά που καλύπτει μύτη και στόμα. Το αγόρασε και όπως εξηγεί «κάθεται» κάτω από οποιαδήποτε μάσκα και τη βοηθά να στέκεται στη θέση της όλη την ημέρα. Παράλληλα, την κρατά μακριά από το πρόσωπο!

Βίντεο: Μια δασκάλα δίνει σούπερ hack για τη μάσκα
«Παρήγγειλα το πιο ωραίο πράγμα στο Amazon σε όλους τους δασκάλους φίλους μου. Το κολλάτε στο πρόσωπό σας και φοράτε τη μάσκα σας, και όταν το φοράτε κρατά τη μάσκα σας μακριά από το πρόσωπό σας», λέει και προσθέτει: «Έτσι, μπορείτε να με ακούσετε καθαρά, δεν αναπνέω στη μάσκα μου και αυτή δεν κινείται από το πρόσωπό μου. Τη φορούσα όλη την ημέρα. Δεν είχα προβλήματα. Φαίνεται πολύ περίεργο, αλλά είναι καταπληκτικό».

Δείτε το εδώ
Το βίντεο έχει γίνει viral και έχει πάνω από 14 εκατ. views, ενώ έχει μοιραστεί πάνω από 300.000 φορές.
Πηγή: iefimerida.gr 

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]