Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ3, το Wine Club Θεσσαλονίκης ’96 οργανώνει μια εκδήλωση που επικεντρώνεται στη μελέτη της οινοποίησης και της ωρίμανσης του κρασιού σε διαφορετικά δοχεία. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξετάσουν τις διαφορές και τα χαρακτηριστικά της χρήση δρύινων βαρελιών, τσιμεντένιων δεξαμενών αυγό και αμφορέων. Η εκδήλωση, στην οποία θα παρουσιαστούν κορυφαία κρασιά σε τυφλή δοκιμή, προγραμματίζεται για την Τετάρτη, 30 Απριλίου 2025, στις 20:00, στο The Met Hotel στη Θεσσαλονίκη.
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η χημικός, οινολόγος και δημοσιογράφος οίνου Μαρία Νέτσικα, με τη συμμετοχή του οινολόγου και οινοποιού Νίκου Καρατζά από την Oenops Wines. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Wine Plus.