Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Plus > gossip > Ζήνα Κουτσελίνη: Αυτοί είναι οι διάλογοι με τις «Σφήκες» στην εκπομπή του Αρναούτογλου

Ζήνα Κουτσελίνη: Αυτοί είναι οι διάλογοι με τις «Σφήκες» στην εκπομπή του Αρναούτογλου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email



Η έκρηξη της Ζήνας Κουτσελίνη και ο λόγος που την έκανε να αποχωρήσει από το γύρισμα με τις «Σφήκες» στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ηαποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και συγκεκριμένα από τη στήλη με τις «Σφήκες», έφερε αναστάτωση στο «The 2night show», αλλά και στις σχέσεις ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές. Όλα άρχισαν, όταν η Ζήνα Κουτσελίνη αποδέχτηκε να μπει στο δωμάτιο με τις τρεις «Σφήκες» και τις οποίες έχουμε δει να πειράζουν και να φέρουν σε δύσκολη θέση τους καλεσμένους της εκπομπής.

Τα τρία κορίτσια ζήτησαν από τη Ζήνα Κουτσελίνη να κάνει ένα Tik Tok, λέγοντας «σήκω να κάνεις ένα στα γρήγορα, αφού είσαι χορευταρού» υποτιμώντας την παρουσιάστρια και όλα όσα έχει καταφέρει στον χώρο. Ωστόσο, η ίδια δεν σταμάτησε να απαντά, ενώ σκεφτόταν πώς όλη αυτή η ιδιαίτερη συνέντευξη θα μπορέσει να μονταριστεί και να βγει στον αέρα χωρίς να την προσβάλει.

Η φράση, όμως, που έκανε τη Ζήνα να πάρει τα πράγματά της και να φύγει ήταν από τη Super Κική, η οποία με αγένεια είπε στην παρουσιάστρια: «Με κούρασες, σε βαρέθηκα». Μάλιστα, έπειτα από αυτό, δεν μπόρεσε κανείς να την μεταπείσει και να παραμείνει για τη συνέντευξη.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]