Μια σοκαριστική επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Εξάρχεια, όταν μια 29χρονη κοπέλα δέχθηκε χτυπήματα με σιδερένια βέργα. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το Newsit.gr, το περιστατικό συνέβη στις 16:00 στην οδό Καλλιδρομίου, όταν ένας 33χρονος άνδρας από τον Λίβανο επιτέθηκε στην νεαρή γυναίκα ενώ περπατούσε με τον σκύλο της.
Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει ότι ο δράστης, ο οποίος φαινόταν νέος και ψηλός, χρησιμοποίησε μια σιδερένια βέργα για να χτυπήσει την 29χρονη στο κεφάλι. Ο μάρτυρας σημειώνει ότι τα χτυπήματα ήταν τόσο δυνατά που προκάλεσαν μεγάλα τραύματα, ενώ η κοπέλα υπέφερε σοβαρές ζημιές στο μάτι και στο κεφάλι. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ.
Μετά την επίθεση, ο αλλοδαπός δράστης προσπάθησε να διαφύγει, αλλά τελικά συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικές αρχές κοντά στο Αρχαιολογικό Μουσείο. Σημειώνεται ότι ο ίδιος είχε συλληφθεί προηγουμένως τον Ιούλιο με κατηγορία για απόπειρα βιασμού, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος.
Η υπόθεση έχει προκαλέσει ανησυχία στην κοινότητα, ενώ η αστυνομία διερευνά τα κίνητρα της επίθεσης.