Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Θεσσαλονίκη: 12χρονος κατήγγειλε τη μητέρα του ότι προσπάθησε να τον πνίξει
Θεσσαλονίκη: 12χρονος κατήγγειλε τη μητέρα του ότι προσπάθησε να τον πνίξει

Θεσσαλονίκη: 12χρονος κατήγγειλε τη μητέρα του ότι προσπάθησε να τον πνίξει



Παιδί 12 ετών από τη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε ότι η μητέρα του προσπάθησε να το πνίξει, σύμφωνα με πληροφορίες από το Newsit.gr. Το περιστατικό φέρεται να συνέβη την Κυριακή, 18 Μαΐου 2025, μέσα στο οικογενειακό διαμέρισμα, μετά από έντονο καυγά με τη μητέρα. Η ίδια η μητέρα κάλεσε την αστυνομία, φοβούμενη ότι η κατάσταση μπορεί να βγει εκτός ελέγχου.

Αστυνομικοί κατέφθασαν στο σημείο και σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία. Η μητέρα οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης την Τρίτη, με την ενήλικη κόρη της να καταθέτει στο δικαστήριο. Η κόρη ανέφερε ότι ήταν μάρτυρας του συμβάντος και δεν είδε τη μητέρα να χτυπάει το παιδί, αν και παρατήρησε κοκκινίλες στην πλάτη του αγοριού μετά τον καυγά.

Σύμφωνα με την ίδια μάρτυρα, ο αδερφός της δυσκολεύεται να θέσει όρια στη συμπεριφορά του και η μητέρα τους είναι εξαντλημένη, παράγοντες που ενδεχομένως σχετίζονται με την ένταση του συμβάντος. Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για αναμονή της ιατροδικαστικής έκθεσης. Η μητέρα αφέθηκε ελεύθερη χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων.

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]