Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Βόρεια Ελλάδα > Θεσσαλονίκη: 40χρονος είχε παράνομα στην κατοχή του όπλο μέσα σε νυχτερινό κέντρο- Δύο συλλήψεις
Θεσσαλονίκη: 40χρονος είχε παράνομα στην κατοχή του όπλο μέσα σε νυχτερινό κέντρο- Δύο συλλήψεις

Θεσσαλονίκη: 40χρονος είχε παράνομα στην κατοχή του όπλο μέσα σε νυχτερινό κέντρο- Δύο συλλήψεις



Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ3, η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος πραγματοποίησε επιχείρηση σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, 11 Μαΐου 2025, με αποτέλεσμα τη σύλληψη δύο ατόμων, ενός 39χρονου και ενός 40χρονου. Οι δύο κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η επιχείρηση οργανώθηκε από το Γραφείο Δίωξης Εκβιαστών του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας με στόχο τον εντοπισμό και την αποτροπή παράνομων ενεργειών στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Κατά την επιχείρηση, ο 40χρονος εντοπίστηκε να κατέχει παράνομα στην κατοχή του ένα πιστόλι με γεμιστήρα που περιείχε δώδεκα φυσίγγια. Στο ίδιο κατάστημα συνελήφθη επίσης και ο 39χρονος, ο οποίος ήταν ο ιδιοκτήτης του πιστολιού και το είχε παραχωρήσει παράνομα.

Το όπλο μαζί με τη γεμιστήρα και τα φυσίγγια κατασχέθηκαν για εργαστηριακές εξετάσεις από την Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελική Αρχή για περαιτέρω διαδικασίες.

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]