Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Βόρεια Ελλάδα > Θεσσαλονίκη: Ανοίγει αύριο η οδός Ψελλού – Ευκολότερη πρόσβαση πλέον στον σταθμό του Μετρό “Νέα Ελβετία”
Θεσσαλονίκη: Ανοίγει αύριο η οδός Ψελλού – Ευκολότερη πρόσβαση πλέον στον σταθμό του Μετρό “Νέα Ελβετία”

Θεσσαλονίκη: Ανοίγει αύριο η οδός Ψελλού – Ευκολότερη πρόσβαση πλέον στον σταθμό του Μετρό “Νέα Ελβετία”



Η οδός Ψελλού στην Καλαμαριά πρόκειται να παραδοθεί στην κυκλοφορία αύριο, επιτρέποντας τη σύνδεση μεταξύ Χαριλάου, Πυλαίας και Καλαμαριάς, χάρη στην ολοκλήρωση του τελευταίου τμήματος μήκους 78 μέτρων. Η εκδήλωση για την παράδοση της οδού θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί, παρουσία του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Νίκου Ταχιάου, όπως αναμεταδίδει η ΕΡΤ3.

Η εν λόγω οδός οδηγεί στον Σταθμό Μετεπιβίβασης «Νέα Ελβετία» του Μετρό Θεσσαλονίκης, ενώ η ολοκλήρωση της εγκατάστασης φωτεινής σηματοδότησης στη συμβολή των οδών Ψελλού και Παπαναστασίου σηματοδοτεί τη δυναμική βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας και της σύνδεσης με το δίκτυο του Μετρό.

Βάσει αυτών των εξελίξεων, η αποπεράτωση του έργου αναμένεται να συμβάλει ουσιαστικά στην κυκλοφοριακή ροή της περιοχής.

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]