Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Καιρός: Μετά τους λυσσαλέους ανέμους, έρχονται 30άρια – Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά
Καιρός: Μετά τους λυσσαλέους ανέμους, έρχονται 30άρια – Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά

Καιρός: Μετά τους λυσσαλέους ανέμους, έρχονται 30άρια – Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά



Σύμφωνα με πληροφορίες από το Newsit.gr, οι άνεμοι που επικρατούσαν έντονα τις τελευταίες ημέρες αναμένεται να εξασθενίσουν προοδευτικά. Ο Θοδωρής Κολυδάς, μετεωρολόγος, ανέφερε σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα και το YouTube ότι από το απόγευμα θα ξεκινήσει η εξασθένηση των ανέμων.

Ο καιρός την Παρασκευή θα είναι άστατος στην Κρήτη, τις νότιες Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, όπου αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα νεφελώδης με τοπικές βροχές και πιθανές καταιγίδες στα ορεινά. Οι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 3-7 μποφόρ ανάλογα με την περιοχή, ενώ η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή, με ανώτατες τιμές γύρω στους 26 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά και βόρεια.

Το Σαββατοκύριακο προβλέπεται βελτίωση των καιρικών συνθηκών για την πλειοψηφία της χώρας, με εξαίρεση την Κρήτη και τα νότια Δωδεκάνησα, όπου μπορεί να σημειωθούν ακόμα τοπικές βροχές. Οι άνεμοι γενικά εξασθενούν, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα ανατολικά και νότια, φτάνοντας τοπικά τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της Μακεδονίας το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κατευθύνσεις με εντάσεις 3-6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω μικρή άνοδο στα ανατολικά.

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]