Μια εκδήλωση αφιερωμένη στον μηχανοκίνητο αθλητισμό πραγματοποιήθηκε στην Ασπροκκλησιά του Δήμου Άργους Ορεστικού, με τη συμμετοχή 78 αθλητών ηλικίας από 8 έως 68 ετών, στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα πρωταθλήματος Scramble Δυτικής Μακεδονίας. Η επιτυχής αυτή διοργάνωση, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ3, συγκέντρωσε πλήθος κόσμου που παρακολούθησε το γεγονός.
Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Άργους Ορεστικού, Κωνσταντίνος Χαρισίου, αναφέρθηκε στη δυναμική του Δήμου να φιλοξενεί μεγάλα αθλητικά γεγονότα, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι στο κλειστό γυμναστήριο διεξάγεται πανελλήνιος αγώνας πινγκ πονγκ με 700 και πλέον μικρούς αθλητές. Ο Βασίλης Στεργιόπουλος, μέλος του μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Καστοριάς, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία με τοπικούς φορείς, τονίζοντας ότι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός συμβάλλει στην τοπική ανάπτυξη και προσελκύει κοινό όλων των ηλικιών για να απολαύσει το εντυπωσιακό θέαμα.
Επιπλέον, ο Λευτέρης Μαυρούδης, επίσης μέλος του Ομίλου, μίλησε για τη σημασία της διοργάνωσης. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ3, το γεγονός αυτό είναι ένα παράδειγμα ανιδιοτελούς συνεργασίας και υποστήριξης από την τοπική κοινωνία και φορείς.