Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Κερατσίνι: Μυστήριο με την εξαφάνιση 43χρονου ενώ πήγαινε στη δουλειά του – «Κάποιος έκλεινε το κινητό του»
Κερατσίνι: Μυστήριο με την εξαφάνιση 43χρονου ενώ πήγαινε στη δουλειά του – «Κάποιος έκλεινε το κινητό του»

Κερατσίνι: Μυστήριο με την εξαφάνιση 43χρονου ενώ πήγαινε στη δουλειά του – «Κάποιος έκλεινε το κινητό του»



Οι αρχές του Κερατσινίου βρίσκονται σε συναγερμό τις τελευταίες ημέρες λόγω της εξαφάνισης ενός άνδρα, 43 ετών, κατά τη διαδρομή του προς την εργασία του στον Ταύρο. Ο Σπύρος Σέββος, όπως αναφέρεται από το NewsIT, έφυγε από το σπίτι για να ενημερώσει τους εργοδότες του σχετικά με μια προγραμματισμένη εγχείρηση, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Το τελευταίο στίγμα του κινητού τηλεφώνου του εντοπίστηκε τη Δευτέρα τοβράδυ και έκτοτε παραμένει απενεργοποιημένο. Έχει εκδοθεί Silver Alert για τον εντοπισμό του. Σύμφωνα με την οικογένειά του, ο Σέββος έστειλε στη σύζυγό του ένα μήνυμα λέγοντας πως τα παιδιά θα τα αναλάβει ο πεθερός του, κάτι που δεν της φάνηκε περίεργο, καθώς το έκανε συχνά.

Η σύζυγός του αναφέρει ότι δεν δημιουργήθηκε ποτέ ανησυχία για διαμάχες ή προβλήματα στην οικογένεια, εκτός από την αγωνία του για την επικείμενη εγχείρηση στο χέρι του. O δικηγόρος της οικογένειας, Τάσος Ντούγκας, επισημαίνει ότι υπάρχουν ενδείξεις κινητικότητας στον τραπεζικό λογαριασμό του 43χρονου και ότι κάποιος ενδέχεται να απενεργοποιεί το κινητό του τηλέφωνο.

Ο Σέββος στις τελευταίες επαφές του φορούσε μαύρο φούτερ, αθλητική φόρμα, παπούτσια και καπέλο, ενώ κρατούσε μαύρο τσαντάκι. Υπάρχουν μαρτυρίες ότι εθεάθη σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες. H έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Για περισσότερες πληροφορίες, το άρθρο βρίσκεται στο NewsIT.gr.

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]