Ένας 34χρονος πατέρας δύο παιδιών έχασε τη ζωή του στις Σέρρες το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, έξω από ένα νυχτερινό κέντρο, προκαλώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr, δύο άνδρες συνελήφθησαν για τη δολοφονία του και οδηγήθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης στις Σέρρες. Ο αδερφός του θύματος περιέγραψε τα γεγονότα, αναφέροντας ότι ο 34χρονος είχε λογομαχία με έναν πορτιέρη πριν δεχθεί επίθεση.
Ο αδερφός του θύματος υποστήριξε ότι ο δολοφόνος του αδερφού του δεν έχει συλληφθεί και πως οι συλληφθέντες είναι απλώς συνεργάτες του. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι οι δράστες γνωρίζονταν με τον 34χρονο, αλλά δεν ήταν φίλοι και είχαν προηγούμενες συγκρούσεις.
Η απολογία των συλληφθέντων αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα, ενώ οι αρχές αναζητούν άλλα δύο άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση. Εξετάζεται αν οι συλληφθέντες εργάζονταν στο νυχτερινό κέντρο. Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο φερόμενος δολοφόνος μπορεί να έχει καταφέρει να διαφύγει στο εξωτερικό.
Ο 34χρονος εργαζόταν ως ελαιοχρωματιστής και ήταν πατέρας ενός 7χρονου αγοριού και ενός 5χρονου κοριτσιού, ενώ η σύζυγός του είναι έγκυος. Οι τοπικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης.