Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Βόρεια Ελλάδα > Φεστιβάλ Πηνειού: Τρεις μέρες γεμάτες μουσική και καλλιτεχνικές δράσεις
Φεστιβάλ Πηνειού: Τρεις μέρες γεμάτες μουσική και καλλιτεχνικές δράσεις

Φεστιβάλ Πηνειού: Τρεις μέρες γεμάτες μουσική και καλλιτεχνικές δράσεις



Το φεστιβάλ «Φεστιβάλ Πηνειού 2025» στη Λάρισα ξεκινά σήμερα, προσφέροντας τρεις μέρες γεμάτες μουσική, δραστηριότητες και εκπλήξεις. Το φεστιβάλ, που έχει καθιερωθεί ως θεσμός για την πόλη, θα φιλοξενήσει τρεις μουσικές σκηνές με ευρύ φάσμα μουσικών ειδών για να ικανοποιήσει όλες τις προτιμήσεις. Η τοποθεσία του δίπλα στις όχθες του ποταμού Πηνειού αποτελεί το σκηνικό για αυτό το μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι.

Αναγνωρισμένοι μουσικοί, όπως η Τάνια Τσανακλίδου, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και ο Φοίβος Δεληβοριάς, θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ, συνεισφέροντας στην πληθώρα εκδηλώσεων που προβλέπονται. Με δώδεκα συναυλίες και πάνω από 120 εκδηλώσεις, το φεστιβάλ υπόσχεται να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ3, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Θωμάς Ρετσιάνης, επισήμανε την ποικιλία των δράσεων που είναι διαθέσιμες δωρεάν στο κοινό, χάρη στη συνεργασία με πολιτιστικούς, αθλητικούς και επιστημονικούς φορείς.

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]