Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Καταδικάστηκε η Χρυσή Αυγή: Ενοχα τα πολιτικά στελέχη για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης

Καταδικάστηκε η Χρυσή Αυγή: Ενοχα τα πολιτικά στελέχη για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email



Ενοχο έκρινε το δικαστήριο τον Γιώργο Ρουπακιά για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Ένοχοι για τη δολοφονία Φύσσα πέρα από τον Γιώργο Ρουπακιά κρίθηκαν 15 από τους 17 κατηγορούμενους. Ειδικότερα, σχετικά με την υπόθεση Φύσσα κρίθηκαν ένοχοι όλοι εκτός από Σαντοριναίο και Τσακανίκα λόγω αμφιβολιών. Ένοχοι κρίθηκαν οι Αναστάσιος -Μάριος Αναδιώτης, Γεώργιος Δήμου, Ελπιδοφόρος Καλαρίτης, Ιωάννης Βασίλειος Κομιανός, Κωνσταντίνος Κορκοβίλης, Αναστάσιος Μιχάλαρος, Γεώργιος Πατέλης γραμματέας της ΤΟ Νίκαιας- πυρηνάρχης της οργάνωσης, Γεώργιος Σκάλκος, Γέωργιος Σταμπέλος, Λέων Τσαλίκης, Αθανάσιος Τσόρβας, Νικόλαος Τσόρβας και Αριστοτέλης Χρυσαφίτης.

Και στην υπόθεση του ΠΑΜΕ και στην υπόθεση των Αιγυπτίων κηρύχθηκαν ένοχοι οι κατηγορούμενοι. Ειδικότερα, όσον αφορά την επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ το δικαστήριο μετέτρεψε την κατηγορία σε επικίνδυνη σωματική βλάβη και έκρινε ένοχους τους κατηγορούμενους Καστρινός, Πανταζής και Χατζηδάκης ενώ για τους υπόλοιπους παύει η δίωξη για απλή σωματική βλάβη.

Πηγή: iefimerida.gr 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]