Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > ΠΑΟΚ: Αποκαλυπτήρια για τα νέα πρόσωπα στο πρώτο φιλικό

ΠΑΟΚ: Αποκαλυπτήρια για τα νέα πρόσωπα στο πρώτο φιλικό



Πρώτο φιλικό την Τετάρτη (29/6, 20:00, Novasports Start) για τον ΠΑΟΚ και δοκιμές από τον Ραζβάν Λουτσέσκου με τη συμμετοχή όλων των μεταγραφικών αποκτημάτων.

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει την Τετάρτη (29/6, 20:00 Novasports Start) το απόγευμα το πρώτο φιλικό του καλοκαιριού με αντίπαλο την Γκόου Αχέντ Ιγκλς μετά από δυο ημέρες προπονήσεων στην Ολλανδία.

Όπως είναι λογικό τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά με την φανέλα του Δικεφάλου: Ράφα Σοάρες, Κουαλιάτα, Ντάντας, Κάργα, Ρικάρντο και φυσικά Κοτάρσκι.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα χρησιμοποιήσει, όπως συνηθίζει άλλωστε, δυο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο του πρώτου φιλικού θέλοντας να δοκιμάσει όσους περισσότερους από τους παίκτες που έχει στη διάθεση του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα χρησιμοποιήσει τον Βιεϊρίνια, που ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του και τις επόμενες ημέρες θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, αλλά και τον Άντριγια Ζίβκοβιτς που μόλις χθες το απόγευμα έδωσε το παρόν του για πρώτη φορά στην προετοιμασία του Δικεφάλου.

Το φιλικό με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς θα ξεκινήσει στις 20:00 με παρουσία κόσμου – τα εισιτήρια κοστίζουν 7 ευρώ- και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά στην Ελλάδα από τη NOVA.

Πηγή: sport24

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]