Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Plus > gossip > Τηλεόραση: 5 δραματικά σίριαλ και 4 κωμωδίες -Οι τηλεοπτικές σειρές που θα μας συντροφεύσουν φέτος τον χειμώνα

Τηλεόραση: 5 δραματικά σίριαλ και 4 κωμωδίες -Οι τηλεοπτικές σειρές που θα μας συντροφεύσουν φέτος τον χειμώνα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email



Ο καιρός δροσίζει, τα περιοριστικά μέτρα του κορωνοϊού (δυστυχώς) εντείνονται και η ελληνική τηλεόραση ξαναβρίσκει τον δρόμο της προς την ελληνική μυθοπλασία, για να μας κρατήσει συντροφιά έναν διαφορετικό, αλλιώτικο χειμώνα.

Τα χρόνια της κρίσης, η ελληνική τηλεόραση βίωσε μια πρωτοφανή συστολή, εγκατέλειψε εντελώς το ένα και μόνο πρόγραμμα για το οποίο τη θυμόμαστε όσα χρόνια κι αν περάσουν. Τη μυθοπλασία!

Γιατί τι θα ήταν το MEGA χωρίς την παρακαταθήκη των «Απαράδεκτων», του «Ρετιρέ», του «Παρά Πέντε» και του «Ευτυχισμένοι Μαζί»; Και ποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα «φωνάζει» περισσότερο ΑΝΤ1, από το αγέραστο «Κωνσταντίνου και Ελένης» ή παλιότερα το «Εκείνες κι εγώ»;
Η ενημέρωση, τα ψυχαγωγικά προγράμματα και οι μόδες των ριάλιτι έρχονται και παρέρχονται! Όμως στο τέλος, εκείνο που χαρακτηρίζει διαχρονικά έναν τηλεοπτικό σταθμό είναι σειρές με σενάριο (θα προτιμούσαμε αυθεντικά ελληνικό), σκηνοθεσία και μεσογειακό ταμπεραμέντο.

Παρότι για μια ακόμη σεζόν, ριάλιτι όπως το GNTM και πρόσφατα το Big Brother και το The Bachelor, διεκδικούν και σε πολλές περιπτώσεις αποσπούν μεγάλο μερίδιο από την τηλεθέαση, μια καλή ελληνική σειρά, δραματική ή κωμική, έχει πάντοτε το πιστό της κοινό που θα την ακολουθήσει. Συγκεντρώνουμε εδώ νέες και ήδη αγαπημένες σειρές που έρχονται στη μικρή οθόνη για να γεμίσουν με συναισθήματα τα βράδια μας.

Οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν με τον δεύτερο κύκλο
Η σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» δεν χρειάζεται συστάσεις. Η πιο προβεβλημένη δραματική σειρά εποχής της περασμένης σεζόν επέστρεψε εδώ και μία εβδομάδα και φέτος θα κρατάει παρέα στους λάτρεις του είδους κάθε βράδυ, από Δευτέρα ως Παρασκευή.

Ο φόνος του Σέργιου Σεβαστού αποκαλύπτεται και η Ελένη αναλαμβάνει όλη την ευθύνη με σκοπό να προφυλάξει τις αδερφές της. Στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» θα παρακολουθήσουμε την δικαστική διαμάχη, με τον Δούκα Σεβαστό να θέλει την παραδειγματική της καταδίκη και τον Κυπραίο να παίζει την τελευταία στιγμή τον «κρυμμένο του άσσο».

Συγκίνηση μεταξύ των αδερφών Σταμίρη μετά την αποκάλυψη για τον φόνο του Σέργιου στις «Άγριες Μέλισσες»
Παλιά αγαπημένη συνήθεια και η σειρά «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΪ
Από την προσπάθεια του ΣΚΑΪ να εισβάλει στην μυθοπλασία την περασμένη σεζόν δεν απέμεινε παρά η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «8 Λέξεις». Ωστόσο, το καθημερινό σίριαλ έχει φανατικούς τηλεθεατές και σίγουρα θα αποτελέσει και φέτος συντροφιά για τα βράδια του χειμώνα.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος νέα προσθήκη στο καστ της σειράς «8 Λέξεις»
Μπορεί η σειρά «8 Λέξεις» να ολοκληρώθηκε κάπως πρόωρα εξαιτίας του κορωνοϊού, αφού ακόμη και μετά την καραντίνα δεν ήταν εύκολο να πραγματοποιηθούν γυρίσματα, ο Ανδρέας Γεωργίου όμως και οι συνεργάτες του δεν σταμάτησαν τα γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι.

Η δεύτερη σεζόν των «8 Λέξεων», που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες, έχει μια σειρά από νέες προσθήκες στο καστ, όπως για παράδειγμα ο παλιός γνώριμος στα σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου, Νίκος Πολυδερόπουλος, αλλά και αποχωρήσεις. Εδώ και δύο μήνες, η Δανάη Παππά έχει ανακοινώσει πως δεν θα βρίσκεται μεταξύ των πρωταγωνιστών του δεύτερου κύκλου της σειράς «8 Λέξεις».

Βίντεο: Το πρώτο τρέιλερ της 2ης σεζόν για τις «8 Λέξεις»
Στο τρέιλερ για τον δεύτερο κύκλο, οι πρωταγωνιστές της σειράς «8 Λέξεις» βρίσκονται σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με κάτοπτρα και εξιστορούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Οι εξελίξεις στη σειρά αναμένονται καταιγιστικές για μια ακόμη σεζόν.


Στον Alpha φέτος πίνουν νερό σε ένα όνομα: «Αγγελική»
Η μυστηριώδης πλοκή, το έξυπνο τρέιλερ, αλλά και το πλούσιο καστ της δραματικής σειράς του Alpha, κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών που λατρεύουν μια καλή δραματική ιστορία, με μπόλικο μυστήριο, ίντριγκα και φυσικά έρωτα.

Ο Πάνος Βλάχος στα γυρίσματα της νέας σειράς του Alpha
Μία μητέρα αρχηγός. Τέσσερις γιοι καλά προστατευμένοι. Μία νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή τους, θύμα και θύτης μαζί. Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και παλεύει να βρει τη λύτρωση από ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη.

Όλα ανατρέπονται. «Αγγελική». «Μπορεί ο έρωτας να νικήσει τον πόνο;» Η νέα δραματική σειρά του Alpha κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο. Πρόκειται για μία μεγάλη παραγωγή, με στέρεο σενάριο, εξωτερικά γυρίσματα, δυνατούς πρωταγωνιστές, έρωτες, αντιπαλότητες, ανατροπές, που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών.

Στον ομώνυμο ρόλο, που όπως ανακαλύπτουμε στο τρέιλερ της σειράς «Αγγελική» δεν είναι το πραγματικό της όνομα, η Μαίρη Μηνά. Το κορίτσι που διέπρεψε στο θέατρο τα τελευταία χρόνια παίρνει το εισιτήριο για τη ζώνη υψηλής τηλεθέασης στον Alpha. Στον ρόλο της Αθηνάς, έπειτα από 10 χρόνια απουσίας από την τηλεόραση, η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Οι ηθοποιοί Αλέξανδρος Πέρρος και Αλέξανδρος Δαβίλας σε σκηνή της σειράς του Alpha «Αγγελική»
Η «Αγγελική» ήρθε με όλα τα φόντα να γίνει ένα ακόμη λατρεμένο σίριαλ στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης τον φετινό χειμώνα. Αν και έλαβε πολύ θετικές κριτικές στα social media, η σειρά βρέθηκε αντιμέτωπη με τον οδοστρωτήρα GNTM και έτσι στις δύο πρώτες ημέρες προβολής της δυσκολεύτηκε στους πίνακες τηλεθέασης.

Ο Ήλιος ανατέλλει στον ΑΝΤ1 από την Καβάλα
Ο ΑΝΤ1 είναι ο μόνος τηλεοπτικός σταθμός που επενδύει σε τρία νέα σίριαλ, πέραν της επιστροφής των «Άγριων Μελισσών» τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η καθημερινή σειρά «Ήλιος» είναι ένα ακόμη στοίχημα του σταθμού, σε μια ιδιαίτερα απαιτητική ζώνη, αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων που άλλαξε ώρα από τον Σεπτέμβρη.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε μάλιστα στο iefimerida για τη συμμετοχή του στη νέα σειρά, η οποία και πραγματοποιεί μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της στην όμορφη πόλη της Καβάλας.

Ο Γιώργος Καραμίχος και η Ευγενία Δημητροπούλου στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος
Στη νέα καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1, ο «Ήλιος» έρχεται να φωτίσει την αλήθεια… Η Λήδα (Ευγενία Δημητροπούλου) επιστρέφει με τον έφηβο γιο της, Πέτρο (Κωνσταντίνος Πεσλής), στην όμορφη, παραθαλάσσια πόλη που γεννήθηκε, μετά από 18 χρόνια απουσίας. Εκεί, θα συναντήσει ξανά τον Φίλιππο (Αντίνοος Αλμπάνης), τον πρώτο έρωτα που τη σημάδεψε, αλλά θα έρθει και αντιμέτωπη με την οικογένειά της, τα λάθη του παρελθόντος και την οδύνη της αυτοκτονίας της αδελφής της.

Τότε, η Λήδα έφυγε κρυφά, γεμάτη τύψεις και ενοχές, χωρίς κανείς να γνωρίζει πού βρίσκεται. Τώρα, γυρίζει για να συμφιλιωθεί με το παρελθόν και να κλείσει έναν κύκλο που κράτησε 18 χρόνια. Ο πρώτος άνθρωπος που θέλει να δει, είναι ο παλιός κολλητός της φίλος. Όλα, όμως, ανατρέπονται όταν τον βρίσκει νεκρό και η ίδια κατηγορείται για τον φόνο του. Το έγκλημα αυτό πυροδοτεί μια αλυσίδα γεγονότων που αναστατώνουν τη ζωή της και βγάζουν στο φως τα κρυμμένα μυστικά της πόλης.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης αναλαμβάνει τον ρόλο του Φιλίππου στη νέα καθημερινή σειρά του ANT1, «Ήλιος»
Η Λήδα προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά της, να επαναπροσδιορίσει τις σχέσεις και τα αισθήματά της, να ζήσει τον έρωτα που στερήθηκε. Διχάζεται, όμως, ανάμεσα στο άσβεστο πάθος της για τον Φίλιππο, ο οποίος είναι πλέον παντρεμένος με την Αλίκη (Ντόρα Μακρυγιάννη) και στον νέο έρωτα που απρόσμενα γεννιέται με τον Δημήτρη (Γιώργος Καραμίχος), τον Αστυνόμο που έχει αναλάβει την υπόθεσή της. Ο Δημήτρης, θέλοντας να φτάσει στην αλήθεια, περνά απ’ το μικροσκόπιο τις ζωές όλων, αποκαλύπτοντας μυστικά, παράνομες σχέσεις και απάτες του «τότε» και του «τώρα».

Βίντεο: Το τρέιλερ της νέας σειράς «Ήλιος»
Η νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Ήλιος», κάνει πρεμιέρα, Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) στις 20:00 στον ΑΝΤ1.

Η Μυρτώ Κοντοβά έρχεται με νέα σειρά στο MEGA
Στην τηλεοπτική αρένα της μυθοπλασίας επιστρέφει φέτος και το MEGA, το οποίο θα προτείνει τουλάχιστον δύο σίριαλ με τη νέα σεζόν, τα οποία ωστόσο θα ξεκινήσουν με κάποια καθυστέρηση, σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Ως εκ τούτου, δεν γνωρίζουμε ακόμη πολλά για τις νέες προτάσεις στη μυθοπλασία από το μεγάλο κανάλι, έπειτα από χρόνια «αγρανάπαυσης».

Η Μυρτώ Κοντοβά επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση με νέα σειρά από το MEGA / Φωτογραφία: NDP Photos
Η μία σειρά, για την οποία γνωρίζουμε, αφορά στην επιστροφή της Μυρτούς Κοντοβά, η οποία έχει υπογράψει στην τηλεόραση τα «Υπέροχα Πλάσματα» και τη σειρά «Μίλα μου βρώμικα» και η οποία ετοιμάζει ένα ακόμη σίριαλ για το MEGA.

Ο Μάκης Παπαδημητρίου πρωταγωνιστεί στη σειρά της Μυρτούς Κοντοβά
Ο Γιάννης Στάνκογλου πρωταγωνιστεί μαζί με τον Μάκη Παπαδημητρίου σε μια σειρά στο γνώριμο ύφος της Μυρτούς Κοντοβά, που ασχολείται με τον παλμό της πόλης, τους ανθρώπους της, όλα βέβαια σε μια άλλη εποχή από εκείνη κατά την οποία την γνωρίσαμε τηλεοπτικά (προ κρίσης και προ… κορωνοϊού).

Πέραν των δύο ηθοποιών, την τετράδα των πρωταγωνιστών συμπληρώνουν η Θεοδώρα Τζήμα και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Η νέα σειρά του MEGA αναμένεται μέσα στον Σεπτέμβρη και όπως πληροφορούμαστε θα έχει τίτλο «Άλλη μια μέρα στη γη».

Επιστρέφουν οι οικογενειακές σειρές στην ελληνική τηλεόραση
Χρόνια έχουμε να δούμε στην ελληνική τηλεόραση μια οικογενειακή κωμωδία που θα καταφέρει να καταστεί έξη για τον τηλεθεατή. Η τελευταία φορά που αυτό συνέβη με αξιώσεις ήταν όταν ο Alpha ενέτασσε στο πρόγραμμά του τη «Μουρμούρα» (που συνεχίζει ακάθεκτη) και τη σειρά «Το Σόι Σου».

Σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου, ο ΑΝΤ1 επιστρατεύει μια φρέσκια οικογενειακή σειρά για τη ζώνη υψηλής τηλεθέασης από τη νέα σεζόν, με πρωταγωνιστές τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και την Ιωάννα Ασημακοπούλου. Η σειρά «Η Φαμίλια» θα παίρνει τη σκυτάλη, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, από τη σειρά «Παρουσιάστε!» με ιστορίες από τον Ελληνικό Στρατό, όπου πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Μπέζος.

Ιωάννα Ασημακοπούλου και Πυγμαλίων Δαδακαρίδης
Ένα ζευγάρι, μετά από αρκετά χρόνια συμβίωσης, τέσσερα παιδιά, δουλειά, υποχρεώσεις και όλα τα μεγάλα και μικρά που έχει η καθημερινότητα, αποφασίζει να πάει σε ψυχολόγο-σύμβουλο γάμου.

Η σεξουαλική τους ζωή, η κούραση, η γκρίνια Εκείνης, η ανωριμότητα και τα παράπονα Εκείνου, η δύσκολη εφηβεία των δύο κοριτσιών τους, ο ιδιόρρυθμος μικρός γιος τους, το μωρό, οι φίλοι, η κοινωνική τους ζωή, αλλά και οι δύο πεθερές, δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις για να τους βγάλουν εκτός ορίων!

Με νέα κωμωδία στον ΑΝΤ1, ο Γιάννη Μπέζος -Τι είναι το «Παρουσιάστε»
Ο Γιάννης Μπέζος επιστρέφει σε μια σειρά από το εσωτερικό των Ενόπλων Δυνάμεων, 25 και πλέον χρόνια μετά την σειρά «Της Ελλάδος τα Παιδιά». Αν και ο ηθοποιός δηλώνει πως η νέα κωμωδία του ΑΝΤ1 δεν θα έχει κάποια σχέση με το κλασικό πια σίριαλ από τη δεκαετία του ‘90, το «Παρουσιάστε!» υπόσχεται να βάλει στην τηλεόραση όλη την αγωνία, τον χαβαλέ, αλλά και την τρέλα του ελληνικού στρατού.

Φαντάροι, καταδρομείς, αρβύλες, σκοπιές, ΚΨΜ, αλλά και… μια Ελληνίδα μάνα, ένας influencer, ένας πλαστικός χειρουργός, μία γραμματέας-τζογαδόρος, ένα τροχόσπιτο. Το «Παρουσιάστε!» από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:00, «κατατάσσεται» στο καινούριο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Από τη φωτογράφιση των πρωταγωνιστών της σειράς «Παρουσιάστε!» που κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1
Δύο στρατόπεδα σε παραμεθόριο περιοχή. Δύο διοικητές στη μέση μιας «μάχης» που προϋπάρχει για μια γυναίκα και φουντώνει για μία θέση Ταξίαρχου! Ο ένας στρατολάγνος, στυγνός μιλιταριστής με στρατόπεδο «Προβλεπέ» και ο άλλος το «απόλυτο Χύμα»! Γούλας ο ένας, Σκορδάς ο άλλος! Ορκισμένοι εχθροί!

Ο Λευτέρης Γούλας (Γιάννης Μπέζος), διοικητής του σκληροπυρηνικού στρατοπέδου καταδρομέων, θα προσπαθήσει με θεμιτά και (κυρίως) αθέμιτα μέσα να αποκλείσει τον «γείτονα» διοικητή, Θανάση Σκορδά (Μανώλης Μαυροματάκης), απ’ την κούρσα της διαδοχής στη θέση του ηγέτη της Ταξιαρχίας.

Βίντεο: Το πρώτο τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1, «Παρουσιάστε!»
Τι θα γίνει όταν ένα στρατόπεδο γεμάτο σκληρά εκπαιδευμένους κομάντος θα πρέπει να συνυπάρξει με ένα στρατόπεδο που ο πιο σκληρός του φαντάρος έχει τη μάνα του (Λένα Ουζουνίδου) σταθμευμένη απ’ έξω, με τροχόσπιτο; Το πρώτο τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1 είναι ήδη στον αέρα.

«Παρουσιάστε!»». Πρεμιέρα, Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

Η «Μουρμούρα» δεν θα ξεπεραστεί ποτέ
Και μια και μιλάμε για κωμωδίες, ο Alpha επιμένει με την μεγάλη επιτυχία του, το σίριαλ που ουσιαστικά τον έβαλε δυναμικά στο παιχνίδι της μυθοπλασίας τα τελευταία χρόνια, την κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Για 8η χρονιά η επιτυχημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα μας κρατά συντροφιά από την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, στις 21:00. Η αυτοτελείς ιστορίες της κωμωδίας «7 Θανάσιμες πεθερές» κρατούσαν μέχρι σήμερα τα σκήπτρα, με επτά σεζόν.

Τα 4 ζευγάρια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»
Τα ζευγάρια παραμένουν ίδια και αγαπημένα, με τους Μηνά (Αντώνη Αντωνίου) και Βούλα (Ελένη Κοκκίδου) να αποτελούν το μακροβιότερο δίδυμο της σειράς και τον Ηλία (Βλαδίμηρο Κυριακίδη) να ακολουθεί με νέο έτερον ήμισυ. Στην 8η σεζόν του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» βέβαια θα δούμε και το ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη, τον Μπάμπη και την Ξένια και τους νεότερους, Βέλη και Άγγελο.

Το κλασικό «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει ανανεωμένο
Και μια και μιλάμε για παλιό και αγαπημένο, το sequel του «Καφέ της Χαράς» που ήρθε ως δώρο του ΑΝΤ1, για τα 30 χρόνια εκπομπής, επιστρέφει δυναμικά από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με καταιγιστικές, όσο και κωμικές εξελίξεις στο πιο διάσημο χωριό της ελληνικής τηλεόρασης.

Η νέα φωτογράφηση για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» από τη νέα σεζόν
Δεν ησυχάζουν ποτέ οι κάτοικοι στο Κολοκοτρωνίτσι και αυτό αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά στα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς» που θα κάνει πρεμιέρα στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Τι θα γίνει ανάμεσα στη Βάλια, τον Μάνο και τον πατέρα Δημήτριο; Θα συνασπιστούν Περίανδρος και Χαρά για να ΜΗΝ είναι τα παιδιά τους μαζί; Μήπως θέλουν να αποφύγουν να γίνουν συμπέθεροι γιατί… οι παλιές αγάπες είναι παντοτινές;

Το πρώτο τρέιλερ του «Καφέ της Χαράς»
Τα ερωτήματα ζητούν απαντήσεις και η πένα του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά είναι σίγουρο πως θα μας τις δώσει με τον ευφάνταστο και γεμάτο χιούμορ τρόπο στα επόμενα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς».


Πηγή: iefimerida.gr 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]