Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Alica Schmidt: Η πιο όμορφη αθλήτρια στον κόσμο γυμνάζει τους παίκτες της Dortmund

Alica Schmidt: Η πιο όμορφη αθλήτρια στον κόσμο γυμνάζει τους παίκτες της Dortmund



H 21χρονη αθλήτρια έκανε για λίγο την fitness coach της γερμανικής ομάδας και κανείς δεν έχασε προπόνηση.

Αν και μόλις 21 ετών η Alica Schmidt έχει καταφέρει ήδη να γίνει γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο. Γεννημένη στις 8 Νοεμβρίου του 1998 σε μια σχετικά μικρή πόλη της Γερμανίας, το Worms των 82.000 κατοίκων, η ξανθιά καλλονή είδε το όνειρό της να γίνει επαγγελματίας αθλήτρια στίβου να παίρνει σάρκα και οστά πριν από περίπου τρία χρόνια. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες το όνομά της φιγουράρει σε εκατοντάδες μέσα παγκοσμίως όχι για κάποιο μετάλλιο που κατέκτησε, αλλά εξαιτίας της πρόσληψής της από την Borussia Dortmund στη θέση της fitness coach.

Από μικρή ασχολήθηκε με το τρέξιμο και η σκυταλοδρομία ήταν αυτή που τελικά την κέρδισε. Έτσι, το 2017 ήρθε και η πρώτη της αναγνώριση, όταν βοήθησε τη Γερμανία να πάρει το ασημένιο μετάλλιο στα 4Χ400 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών. Δύο χρόνια αργότερα κατέκτησε με τη χώρα της και το χάλκινο μετάλλιο στο ίδιο αγώνισμα, αλλά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23. Ο δρόμος για την Schmidt είχε ανοίξει.

Μαζί με τις επιτυχίες σε αγωνιστικό επίπεδο, όμως, η νεαρή αθλήτρια ‘κέρδισε’ και την παγκόσμια αναγνώριση για την εμφάνισή της. Με ύψος 1.75μ., ξανθά μαλλιά, καταγάλανα μάτια και γυμνασμένο σώμα, η Schmidt θα μπορούσε άνετα να κάνει καριέρα και ως μοντέλο. Το διάσημο περιοδικό της Αυστραλίας ‘Busted Coverage’ την ανακήρυξε ως την πιο ‘σέξι αθλήτρια του κόσμου’ και τα social media της πήραν ‘φωτιά’.

Μέσα σε μια μέρα είδε τον λογαριασμό της στο Instagram να ‘εκρήγνυται’ από τους χιλιάδες fans που έσπευσαν να την ακολουθήσουν. Πλέον ο αριθμός των ακολούθων της φτάνει τα 1.3 εκατομμύρια, ενώ κι εκείνη κάνει φωτογραφίσεις διαφημίζοντας προϊόντα σαν άλλη Instagram Influencer.

Όλα φαίνεται πως τα είδαν οι υπεύθυνοι της Borussia Dortmund και αποφάσισαν να κάνουν μια ‘μεταγραφή’, η οποία θα αποθεωνόταν τόσο από τους οπαδούς, όσο και από τους ίδιους τους παίκτες της ομάδας. Η 21 ετών Alica ανέλαβε χρέη fitness coach με σκοπό να κάνει τους ποδοσφαιριστές του Lucien Favre να τρέχουν υπό τις οδηγίες της.

Σε πρόσφατα Instagram stories που ανέβασε η ίδια στον λογαριασμό της, την είδαμε να προπονεί τους Thomas Meunier, Felix Passlack, Manuel Akanji και Mats Hummels, βάζοντάς τους διάφορες ασκήσεις. Μάλιστα, ο Hummels σχολίασε πως “πραγματικά δεν περίμενα ότι θα μας τα έκανε όλα αυτά. Την είχα υποτιμήσει”.

Δεν ξέρουμε βέβαια κατά πόσο η δουλειά της Schmidt θα είναι full time ή με guest εμφανίσεις, καθώς η αθλήτρια προετοιμάζεται και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν το προσεχές καλοκαίρι (αν όλα πάνε καλά) στο Τόκιο, κυνηγώντας αυτή τη φορά το χρυσό μετάλλιο.

“Δεν ξέρω γιατί με θεωρούν την πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο. Για εμένα αυτό δεν έχει καμία σημασία. Ο αθλητισμός είναι το μόνο που με ενδιαφέρει”, σχολίασε η ίδια για τις ‘εξωαγωνιστικές’ αναφορά που γίνονται προς το πρόσωπό της. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι πιστεύουν πως όλα αυτά τα έκανε η Dortmund για να καταφέρει να πείσει τον Jadon Sancho να παραμείνει στον σύλλογο.

Πηγή: oneman.gr

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]