Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Champions League: Σήμερα στις 22:00 η πρώτη μάχη του ΠΑΟΚ- Στην επίθεση τα ερωτηματικά

Champions League: Σήμερα στις 22:00 η πρώτη μάχη του ΠΑΟΚ- Στην επίθεση τα ερωτηματικά

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email



Ο Αμπέλ Φερέιρα δοκίμασε σχήμα με Τζόλη, Πέλκα και Άντριγια Ζίβκοβιτς και φαίνεται πως ακόμη το σκέφτεται αν θα ξεκινήσει ή όχι στην κορυφή της επίθεσης τον Σβιντέρσκι.

ΟΠΑΟΚ δεν προπονήθηκε στο υπερσύγχρονο γήπεδο της  Κράσνονταρ όπου αύριο (22/09, 22.00) θα αντιμετωπίσει την ρωσική ομάδα στο πολύ σημαντικό πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Champions League. Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία  του στην Τούμπα με τον Αμπέλ Φερέιρα να δουλεύει τακτική με τους ποδοσφαιριστές του.

Το πιο  σημαντικό από αυτά έχει να κάνει με την χρησιμοποίηση ή όχι από την αρχή του αγώνα με τους Ρώσους του Κάρολ Σβιντέρσκι. Ο Πολωνός που και στο αγώνα με την Λάρισα έδειξε να μην βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση είναι αυτή την στιγμή μαζί με τον νεαρό Γιώργο Κούτσια ο ένας από τους δύο καθαρόαιμους επιθετικούς που έχουν ταξιδέψει στη Ρωσία για το αυριανό παιχνίδι.

ΜΕ «ΨΕΥΤΟΕΝΝΙΑΡΙ» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ;

Ο Αμπέλ Φερέιρα δοκίμασε στη σημερινή τελευταία προπόνηση ένα  σχήμα με τριάδα στην επίθεση τους Πέλκα, Άντριγια Ζίβκοβιτς και Τζόλη και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει την ομάδα του χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό, έχοντας τους τρεις να αλλάζουν θέσεις στην επίθεση και να διαδέχονται ο ένας τον άλλος ως… «ψευτοεννιάρι».

Ένα σχήμα που εκτός των άλλων δίνει μεγαλύτερη άνεση στον ΠΑΟΚ να εκμεταλλευτεί τους ανοικτού χώρους που συνήθως αφήνει η Κράσνονταρ στα μετόπισθεν προκειμένου να πετύχει κάποιο γκολ, το οποίο μπορεί να είναι σημαντικό για την πρόκριση του, για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Champions League.

ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΚΡΕΜΜΟΤΗΤΕΣ

Αν αυτή είναι και η τελική του επιλογή θα φανεί σήμερα όταν θα ανακοινωθεί η ενδεκάδα του Δικέφαλου για την οποία πάντως δεν υπάρχουν άλλα ερωτηματικά.

Κάτω από την εστία θα είναι ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, με τους Ίνγκασον, Βαρέλα και Μιχαηλίδη τριάδα στα στόπερ. Ο Κρέσπο, όπως και στον αγώνα με την Μπενφίκα θα ξεκινήσει δεξιά , ο Γιαννούλης αριστερά και ο Σβαμπ με τον Ελ Καντουρί θα είναι το δίδυμο των κεντρικών χαφ.

Το σίγουρο είναι ότι πλέον με τα παιχνίδια στα πλέι οφ να είναι διπλά, αλλάζει και η φιλοσοφία του ΠΑΟΚ σε σχέση με τους δυο νοκ- άουτ αγώνες με Μπεσίκτας και Μπενφίκα. Ο Δικέφαλος θέλει στο πρώτο παιχνίδι στην Ρωσία να αυξήσει τις πιθανότητες του για την πρόκριση που όπως και να έχει θα κριθεί στον αγώνα της Τούμπας. Και αυτόν ο Αμπέλ Φερέιρα θα έχει στη διάθεση του και τους Τσόλακ και Βαγκέ τους οποίους σήμερα πρόσθεσε στην λίστα που δήλωσε στην ΟΥΕΦΑ.

Πηγή: Sport24

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]