Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Κ. Πιερρακάκης – Pfizer: «Άρωμα Silicon Valley στη Θεσσαλονίκη» (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Κ. Πιερρακάκης – Pfizer: «Άρωμα Silicon Valley στη Θεσσαλονίκη» (ΦΩΤΟ-VIDEO)



Εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer στη Θεσσαλονίκη, δήλωσε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Πιερρακάκης.

Ρεπορτάζ: Άννη Καρολίδου

Σημειωτέον ότι στις εγκαταστάσεις της Pfizer, στο συγκρότημα «East Plaza», λειτουργεί το CDI με 420 άτομα προσωπικό, που αναπτύσσουν λύσεις IT για την φαρμακευτική πολυεθνική και το «Global Business Center» που παρέχει υπηρεσίες στις εταιρείες του Ομίλου, απασχολώντας 300 άτομα προσωπικό.

«Έχουμε άρωμα Silicon Valley στη Θεσσαλονίκη. Καταλαβαίνει κανείς τόσο από το γεγονός ότι πάνω από 400 μηχανικοί βρίσκονται στην πόλη και εξυπηρετούν τις παγκόσμιες ανάγκες της Pfizer, όσο και από τις ευρύτερες δυνατότητες ανάπτυξης της συγκεκριμένης υποδομής, ότι πραγματικά η πόλη έχει πολύ σπουδαίες προοπτικές, εμείς αυτές θα τις στηρίξουμε”, δήλωσε ο κ. Πιερρακάκης.

Στη σύντομη δήλωσή του ο κ. Garibaldi επαίνεσε το έργο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της δημόσιας διοίκησης, λέγοντας μάλιστα πόσο θετικά σχόλια ακούει από πολίτες, για τις θετικές επιπτώσεις που αυτές οι αλλαγές έχουν στη ζωή τους.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα την ίδια μέρα ο κ. Πιερρακάκης επισκέφθηκε το ΙΤ Hub της Deutche Telekom στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: GrTimes

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]