Αρχική > Slider > Κακοκαιρία-Θεσσαλονίκη: «Βομβαρδισμένο τοπίο» δρόμοι στη Νεάπολη – Κάδοι έπεσαν σε σταθμευμένα Ι.Χ. (VIDEO)

Κακοκαιρία-Θεσσαλονίκη: «Βομβαρδισμένο τοπίο» δρόμοι στη Νεάπολη – Κάδοι έπεσαν σε σταθμευμένα Ι.Χ. (VIDEO)



Εικόνες καταστροφής άφησε πίσω της η σφοδρή βροχόπτωση που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη – Εκτροπές στην κυκλοφορία λόγω πλημμύρας, μποτιλιάρισμα και πτώσεις κάδων σε σταθμευμένα οχήματα στη Νεάπολη.

Πολλά προβλήματα άφησε η κακοκαιρία που έπληξε στη διάρκεια της νύχτας τη Θεσσαλονίκη, με την Πυροσβεστική να δέχεται πάνω από 500 κλήσεις, κυρίως, για άντληση υδάτων.

Στο σημείο αναμένουν μέχρι αυτή την ώρα οι ιδιοκτήτες των οχημάτων κλιμάκιο της Τροχαίας για τον απεγκλωβισμό των αυτοκινήτων τους.

Θυμίζουμε ότι από τις 3 ξημερώματα της Δευτέρας παραμένει κλειστό το τούνελ του Ευόσμου στην Περιφερειακή οδό, στο ύψος της Μακρυγιάννη. Στο σημείο έχει σπεύσει η Πυροσβεστική για άντληση υδάτων, ενώ γίνεται εκτροπή των οχημάτων από άλλες οδούς.

Στις Συκιές, στην οδό Ανθέων, στον δρόμο προς το Φιλίππειο υπάρχει πτώση δέντρου. Στο σημείο επιχειρεί η Πυροσβεστική και αναμένεται συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ.

Στον δρόμο από το 424 ΓΣΝΕ προς Φίλυρο έχει κλείσει η ιρλανδική διάβαση λόγω υπερχείλισης χειμάρρου.

Αρκετοί σηματοδότες έχουν τεθεί εκτός κυκλοφορίας στο σύνολο του πολεοδομικού συγκροτήματος και στα σημεία αυτά οι οδηγοί οφείλουν να κινούνται με προσοχή. Επίσης, ορισμένοι επαρχιακοί δρόμοι περιφερειακά της πόλης καλύφθηκαν από φερτά υλικά και διεξάγονται ενέργειες από συνεργεία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την απομάκρυνσή τους.

Προβλήματα και στο κέντρο της πόλης

Η καταιγίδα που ξέσπασε στη Θεσσαλονίκη μετέτρεψε σε «ποτάμια» και κεντρικούς δρόμους της πόλης, όπως την 26ης Οκτωβρίου που πλημμύρισε για ακόμη μία φορά μέσα σε λίγα 24ωρα. Επίσης πλημμύρισαν καταστήματα που βρίσκονται απέναντι από τα Δικαστήρια, ενώ προβλήματα καταγράφηκαν και σε άλλες περιοχές όπως στα Λαδάδικα.

Πηγή: GrTimes

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]