Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Mία κωμόπολη στη Χαλκιδική «κρατάει» τη φλόγα του γκράφιτι αναμμένη (ΦΩΤΟ)

Mία κωμόπολη στη Χαλκιδική «κρατάει» τη φλόγα του γκράφιτι αναμμένη (ΦΩΤΟ)



Δεκάδες ήταν οι συμμετέχοντες στο 3ο Φεστιβάλ Γκράφιτι “Outta City Graffiti Fest 2022” που έλαβε χώρα την Κυριακή 7 Αυγούστου στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής. Καλλιτέχνες απ’ όλη τη χώρα, την Ευρώπη και τα Βαλκάνια δημιούργησαν με τον δικό τους τρόπο επάνω σ’ έναν τεράστιο τοίχο.

Τεράστια ήταν η συμμετοχή στο 3ο Φεστιβάλ Γκράφιτι που διεξήχθη χθες, Κυριακή στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής για τα ελληνικά δεδομένα σύμφωνα με τον διοργανωτή και μάνατζερ Νίκο Ελμαΐδη. «Στα χρονικά του γκράφιτι στην Ελλάδα, με βάση τους αριθμούς είναι το μεγαλύτερο που έχει φιλοξενήσει ταυτόχρονα τόσους πολλούς artists στη χώρα. Κανένα άλλο δεν ξεπερνούσε μέχρι στιγμής τους 50 καλλιτέχνες, όπου βρίσκονταν ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο και δημιουργούσαν».

Ο κ. Ελμαΐδης μαζί με την ομάδα 83crew υποδέχθηκαν τους καλλιτέχνες λίγο μετά τις 10:00 π.μ. και στη συνέχεια, έχοντας σπρέι στα χέρια τους, ξεκίνησαν να δημιουργούν επάνω σ’ έναν τεράστιο τοίχο. Artists από Αλεξανδρούπολη, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Δράμα, Καβάλα, Βέροια, Ευρώπη και Βαλκάνια ταξίδεψαν μέχρι τα Νέα Μουδανιά για να ζήσουν την εμπειρία.

«Εν έτη 2022 μία κωμόπολη στην Ελλάδα προσπαθεί να κρατήσει τη «φλόγα» του γκράφιτι αναμμένη. Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που γίνεται και οι συμμετοχές φέτος ξεπέρασαν τις 70. Όλο το φεστιβάλ έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, διότι έχει δημιουργηθεί ένα ωραίο spot. Υπάρχει ένας τεράστιος κεντρικός τοίχος, όπου δεκάδες artists τον εκμεταλλεύονται, ενώ για επιπλέον χώρο τοποθετούνται και γυψοσανίδες. Τη φετινή χρονιά εμπεδώσαμε ως διοργάνωση πως ο κόσμος έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια, με αποτέλεσμα να ενδιαφέρεται και να ρωτάει περισσότερα σε σχέση με την πρώτη χρόνια, είτε για τις δημιουργίες των καλλιτεχνών είτε για τους ίδιους» συμπλήρωσε στο GRTimes.gr ο διοργανωτής.

Πηγή GrTimes

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]