Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > ΠΑΟΚ: Αποκλείστηκε χωρίς να είναι χειρότερος!

ΠΑΟΚ: Αποκλείστηκε χωρίς να είναι χειρότερος!

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email



Απίστευτη κατάρα του ΠΑΟΚ, που ήταν καλύτερος, αλλά ηττήθηκε από την Κράσνονταρ κι αποχαιρέτησε το Champions League

Ο ΠΑΟΚ έδειξε στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα ότι ήταν η ομάδα που δικαιούταν το εισιτήριο της πρόκρισης, αλλά είδε και πάλι την ατυχία να του χτυπάει την πόρτα, με την Κράσνονταρ να φεύγει με τη νίκη με 2-1 από την Τούμπα με ένα αυτογκόλ και ένα γκολ με αρκετή δόση τύχης.

Η ομάδα του Φερέιρα πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις καλές της στιγμές, ολοκληρώνοντας άδοξα την παρουσία της στο Champions League και πλέον, έχει μπροστά της την κλήρωση των ομίλων του Europa League την Παρασκευή.

Οι αλλαγές του Τσόλακ και του Ουαγκέ δε βγήκαν σε μεγάλο βαθμό στον Πορτογάλο, με τους Ρώσους να πανηγυρίζουν στο φινάλε μία ιστορική -για αυτούς- πρόκριση, καθώς θα δώσουν για πρώτη φορά το «παρών» στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΠΑΟΚ με την ίδια συνταγή

Ο Αμπέλ Φερέιρα εμπιστεύτηκε και σήμερα τη συνταγή του πρώτου αγώνα, ξεκινώντας τον Ζίβκοβιτς στο τέρμα και τους Ίνγκασον, Βαρέλα και Μιχαηλίδη στην άμυνα.

Ο Κρέσπο είχε τη δεξιά πλευρά, ο Γιαννούλης την αριστερή, με τον Σβαμπ και τον Καντουρί στη μεσαία γραμμή. Στην επίθεση ήταν οι Πέλκας, Ζίβκοβιτς και Τζόλης.

Πίεση με το… καλημέρα

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλά από το ξεκίνημα, πιέζοντας κάθε μπαλιά των Ρώσων, θέλοντας να βρει διαδρόμους. Η πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ, ήρθε στο 16ο λεπτό, με τον Α. Ζίβκοβιτς να σουτάρει και τον Σαφόνοβ να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Οι παίκτες του Φερέιρα είχαν υπομονή, έψαξαν διαδρόμους και συνεργασίες και είχαν τις καλές τους στιγμές, κρατώντας την Κράσνονταρ αρκετά μακριά από την εστία του Ζίβκοβιτς, που δεν ανησύχησε ιδιαίτερα.

Ευκαιρίες, αλλά…

Ο Καντουρί δοκίμασε το πόδι του δύο φορές στη συνέχεια, αλλά τη μία φορά είδε την μπάλα να περνάει άουτ και την άλλη τον Σαφόνοβ να μπλοκάρει, ενώ στο 34′ ο Κρέσπο έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Ισπανός βρέθηκε μόνος στην περιοχή, αλλά η κεφαλιά του ήταν επάνω στον γκολκίπερ της Κράσνονταρ.

Ο Ούτκιν εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, χωρίς να προβληματίσει ιδιαίτερα τον Ζίβκοβιτς, ενώ ο Καντουρί δοκίμασε για μία ακόμη φορά το πόδι του στο 45′, με τον Σαφόνοβ να έχει και πάλι απάντηση.

Οι δύο ομάδες συνέχισαν χωρίς αλλαγές και στο δεύτερο μέρος, με τον ΠΑΟΚ να απειλεί και πάλι με το… καλημέρα. Ο Ζίβκοβιτς δοκίμασε ένα σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ ο Ραμίρες πήγε να «παγώσει» τον «Δικέφαλο», χωρίς επιτυχία λίγο αργότερα.

Ο Φερέιρα έριξε στη μάχη τους Τσόλακ και Ουαγκέ, αντί των Πέλκα και Κρέσπο, βλέποντας ότι ο Ισπανός δεν μπορούσε να προσφέρει πολλά από τα δεξιά, με τον Κροάτη να απειλεί με ψαλιδάκι λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Ψυχρολουσία στην Τούμπα

Κόντρα στην εικόνα του αγώνα, η Κράσνονταρ ευτύχησε να προηγηθεί στο 73ο λεπτό, με τον Πετρόφ να σουτάρει και την μπάλα να βρίσκει στο τακουνάκι του Μιχαηλίδη, για να καταλήξει στην εστία του Ζίβκοβιτς. Μεγάλο το σοκ για τους «ασπρόμαυρους», ωστόσο έδειξαν ψυχικά αποθέματα και κατάφεραν να βρουν την ισοφάριση.

Ο Σβαμπ εκτέλεσε ένα φάουλ που κέρδισε ο ΠΑΟΚ και ο Καντουρί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, παίρνοντας την κεφαλιά, αλλά η χαρά δεν κράτησε για πολύ. Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο «Δικέφαλος» μπορεί να πετύχει κάτι, η Κράσνονταρ «χτύπησε» για δεύτερο φορά.

Στην αμέσως επόμενη φάση, οι Ρώσοι ουσιαστικά τελείωσαν τις όποιες ελπίδες του ΠΑΟΚ, με τον Βιλένα να σουτάρει, την μπάλα να κοντράρει και να βρίσκει στο δοκάρι, με τον Καμπελά να παίρνει το ριμπάουντ και να την σπρώχνει στα δίχτυα.

Κάπου εκεί όλα τελείωσαν για τον ΠΑΟΚ, που έπρεπε να δώσει μεγάλη μάχη με το χρόνο για να σώσει τη βραδιά, αλλά ήταν φανερό πως ο τρόπος με τον οποίο εξελίχθηκε το παιχνίδι δεν άφηνε πολλά περιθώρια.

Το τελευταίο παιχνίδι του Ορσάτο, βρήκε τους παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα να πέφτουν στο έδαφος, χωρίς να μπορούν να πιστέψουν την εξέλιξη του αγώνα και τους Ρώσους να πανηγυρίζουν έξαλλα την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Ο ΠΑΟΚ πλέον θα συνεχίσει στο Europa League και την Παρασκευή θα μάθει τους αντιπάλους του στους ομίλους.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Κρέσπο (59’ Ουαγκέ), Ίνγκασον, Βαρέλα (76’ Σφιντέρσκι), Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Πέλκας (59’ Τσόλακ), Τζόλης, Α. Ζίβκοβιτς.

Κρασνοντάρ: Σαφόνοβ, Πετρόφ, Μαρτίνοβιτς, Κάιο, Ραμίρες, Ούτκιν (58’ Σμολνίκοφ), Γκαζίνσκι (82’ Καμπόλοφ), Βιλένα, Κλάεσον, Μπεργκ, Καμπελά (85’ Σουλεϊμάνοφ).

Πηγή: paok24.com

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]