Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Θεσσαλονίκη: Αρχές Οκτωβρίου ανοίγει το 5άστερο Monasty- Marriott

Θεσσαλονίκη: Αρχές Οκτωβρίου ανοίγει το 5άστερο Monasty- Marriott



Αρχές Οκτωβρίου ανοίγει στη Θεσσαλονίκη το  Monasty Thessaloniki Hotel, το πρώτο πολυτελές ξενοδοχείο της Marriott International στην πόλη, μία επένδυση της New Era IKE και των επιχειρηματιών Σπύρου Κολοβού και Μιλτιάδη Χατζηηλιού, που ξεπερνά τα 16 εκατ. ευρώ.

Oι δημιουργοί του Monasty και η μεγάλη ομάδα των μηχανικών, των σχεδιαστών, των managers και των τεχνιτών που εργάζονται για την ολοκλήρωσή του, θα δώσουν στη Θεσσαλονίκη ένα ξενοδοχείο που φιλοδοξεί να ξεχωρίσει για το ιδιαίτερο στυλ του, την ιστορία που θα έχει να αφηγηθεί στους πελάτες και επισκέπτες του, αλλά και για  την ποιότητα των υπηρεσιών που θα προσφέρει, σαν ένα ακόμη εκλεκτό «μέλος» της Autograph Collection, δηλαδή της premium αλυσίδας των Marriott.

To Μonasty θα κάνει το ντεμπούτο του,  Οκτώβριο, τον μήνα που πολλά υπόσχεται για το κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς μερικά βήματα παραπέρα, στην ίδια γειτονιά, θα ανοίξει και η ανακαινισμένη Αγορά Μοδιάνο. Αυτό το τμήμα της Βασιλέως Ηρακλείου, από την Καρόλου Ντηλ μέχρι την Κομνηνών, θα δώσει νέο αέρα στην καρδιά του κέντρου, που σταδιακά ξυπνάει από το λήθαργο της προηγούμενης δεκαετίας.

Το Monasty, όπως αποκαλύπτει το όνομά του, συνδέει το παρόν της πόλης, με το πλούσιο πολιτισμικά παρελθόν της Θεσσαλονίκης. Σε αυτό το ξεχωριστό ξενοδοχείο της Autograph Collection, η βυζαντινή επιρροή αποδίδεται με το “Mon” από το μοναστήρι, ενώ το “Asty” μιλάει για ένα ξενοδοχείο πόλης που στο εσωτερικό του θα έχει μοναδικά στοιχεία μοναστηριακού σχεδιασμού, εικόνες και χρωματικές παλέτες.

To Monasty Thessaloniki θα διαθέτει 100 δωμάτια, all day restaurant που θα βρίσκεται στο lounge του ξενοδοχείου, καφέ μπαρ στο δώμα του Monasty,  roof garden με πισίνα, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο αλλά και χώρους για επαγγελματικές συναντήσεις και κοινωνικές διοργανώσεις.

Το Μonasty, έχει ήδη φροντίσει για να εξασφαλίσει θέσεις στάθμευσης για τους πελάτες του, στο ακριβώς απέναντι πάρκινγκ Plateia, ενώ η λειτουργία του Μετρό, από το τέλος του 2023 και μετά, αναμένεται να ανακουφίσει σημαντικά την πίεση που δέχεται η περιοχή από την πυκνή ροή των οχημάτων σε ένα τμήμα του κέντρου, με μεγάλη κίνηση, πολλά εμπορικά καταστήματα, επιχειρήσεις τροφίμων αλλά και εστίασης.

Να σημειωθεί, ότι οι δύο επιχειρηματίες που επενδύουν στο Monasty, οι μηχανικοί με μέτοχοι της Μηχανικής Περιβάλλοντος ΑΕ κ.κ. Κολοβός και Χατζηηλιού, έχουν ήδη δρομολογήσει το επόμενο project τους, ακριβώς δίπλα στο ξενοδοχείο, όπου πρόκειται να δημιουργήσουν πολυτελείς κατοικίες στο 4ώροφο, διατηρητέο καθ’ όψη, κτίριο  της Βασιλέως Ηρακλείου 43.

Πηγή: GrTimes

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]