Αρχική > Slider > Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος όλων των εργαζομένων σε επιχείρηση της Ηπείρου.. Αρνητικό το σύνολο των δειγμάτων

Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος όλων των εργαζομένων σε επιχείρηση της Ηπείρου.. Αρνητικό το σύνολο των δειγμάτων



Ολοκληρώθηκε η λήψη και εξέταση δειγμάτων από το σύνολο των εργαζομένων επιχείρησης που δραστηριοποιείται στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας και στην οποία το προηγούμενο διάστημα είχαν εντοπιστεί τέσσερις εργαζόμενοι, θετικοί στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Περιφέρεια Ηπείρου συνολικά εξετάστηκαν 145 άτομα, από τα οποία τα 141 ήταν αρνητικά ως προς τη νόσο. Με τον τρόπο αυτό κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο και λαμβάνει τέλος τόσο η εύλογη ανησυχία που είχε προκληθεί σε όλους τους φορείς υγείας αλλά και τους κατοίκους όσο και η παραφιλολογία που ακολούθησε και σίγουρα δεν βοήθησε σε τίποτα.

Η Περιφέρεια Ηπείρου επισημαίνει ότι το αρνητικό αποτέλεσμα της εξέτασης, δεν άρει την υποχρεωτική και αυστηρή τήρηση όλων των απαραίτητων κανόνων υγιεινής  και τη διατήρηση της κοινωνικής αποστασιοποίησης την οποία πρέπει να υιοθετεί κάθε πολίτης, είτε είναι εργαζόμενος σε μια βιομηχανία, είτε ασχολείται με αγροτικές κ.α. δραστηριότητες.

Οι συστάσεις αυτές  πρέπει να αποτελούν καθημερινή πρακτική καθώς θεωρούνται ότι αποτελούν την αποτελεσματικότερη μέθοδο προστασίας για όλους τους πολίτες.

Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου θέλει να εκφράσει την ευαρέσκειά της για τον σεβασμό που επέδειξε προς τους ασθενείς, τους εργαζόμενους και την επιχείρηση η συντριπτική πλειοψηφία πολιτών, ΜΜΕ και φορέων της Ηπείρου και ειδικά της Άρτας,  ευελπιστώντας ότι όσοι κινήθηκαν σε αντίθετη κατεύθυνση προκαλώντας σύγχυση να αντιληφθούν το λάθος τους και τουλάχιστον να μην το επαναλάβουν σε τυχόν άλλη περίπτωση.

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]