Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Βόρεια Ελλάδα > Βέροια: Διέρρηξαν τον Συνεταιρισμό φαρμακοποιών – Στα ίχνη των δραστών η αστυνομία – Διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο

Βέροια: Διέρρηξαν τον Συνεταιρισμό φαρμακοποιών – Στα ίχνη των δραστών η αστυνομία – Διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο



Άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες διέρρηξαν τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Ημαθίας – Πέλλας.

Η διάρρηξη σημειώθηκε τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες της Τετάρτης στην αποθήκη του Συνεταιρισμού που βρίσκεται εκτός αστικού κέντρου, σε κοντινή απόσταση από τη ΔΟΥ Βέροιας.

Οι δράστες παραβίασαν την εξώπορτα και μπήκαν στο χώρο της αποθήκης, αλλά ενήργησαν πολύ βιαστικά και αποχώρησαν γρήγορα καθώς χτύπησε ο συναγερμός.

Πρόλαβαν να αρπάξουν ένα μεταλλικό κουτί μέσα στο οποίο υπήρχε όχι ιδιαίτερα μεγάλο ποσό και ήταν χρήματα εξυπηρέτησης καθημερινών συναλλαγών.

Ως γνωστό ο κύριος όγκος των συναλλαγών γίνεται με ηλεκτρικό τρόπο και μέσω τραπεζών οπότε δεν υπήρξε κάποιο μεγάλο ποσό στα γραφεία.

Από το συναγερμό κινητοποιήθηκε η αστυνομία ή οποία εντόπισε τα ίχνη των δραστών.

Κατά την καταδίωξη που ακολούθησε, ο δράστες οι οποίοι είχαν φτάσει στα ΣΕΑ Πλατάνου, μετά την Αλεξάνδρεια, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, επιβιβάστηκαν σε ένα άλλο και εξαφανίστηκαν.

Διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο με το οποίο πραγματοποίησαν τη διάρρηξη ήταν κλεμμένο από ιδιοκτήτη κάτοικο Θεσσαλονίκης και η κλοπή του είχε δηλωθεί από τον ιδιοκτήτη του.

Πηγή: www.verianet.gr

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]